Νέα

Stand Up Comedy 1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά | Ζαραλίκος Χριστόφορος

Το  Δη.Πε.Θε. Αγρινίου φιλοξενεί την Stand Up Comedy παράσταση με τίτλο: «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, ώρα 8.μ.μ το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου.

 

για την παράσταση:

Ο «όρθιος κωμικός»  Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά»

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δε θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά». Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι  επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

κείμενο : ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

ηχοληψία – video – προβολές: ΑΡΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

 

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr

Link προπώλησης:https://www.hahcomedy.com/tickets/ontour/dpth-agriniou/zaralikos-1821-2021-diakosa-xronia-danika

 

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 12 €

 

Πληροφορίες: Τηλ.: 2114185217

 

από το Δη.Πε.Θε.Αγρινίου

 

Αφήστε μια απάντηση