Νέα

Θεατρικές Παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας – Υπηρέτης δύο αφεντάδων

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου ξεκίνησε τη Χειμερινή σαιζόν 2020-2021 με τη φιλοξενία και την παρουσίαση του βραβευμένου προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου μέσα στην αίθουσα του θεάτρου του. Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 9.μ.μ. θα μεταδοθεί η μαγνητοσκοπημένη παράσταση o «ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ» του Carlo Goldoni. Μια από τις πιο κεφάτες παραγωγές στην ιστορία του National Theatre” The Guardian .Η σπαρταριστή σύγχρονη κωμωδία είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Κάρλο Γκολντόνι, με πρωταγωνιστή τον απολαυστικό James Corden. Η σκηνοθεσία είναι του ευρυματικού Nicholas Hytner, καλλιτεχνικού διευθυντή του National Theatre.

Συντελεστές :
Σκηνοθεσία: Nicholas Hytner
Σκηνικά: Mark Thompson

Διανομή :
Gareth: David Benson
Stanley Stubbers: Oliver Chris
Ensemble: Polly Conway
Francis Henshall: James Corden
Ensemble: Jolyon Dixon
Alfie: Tom Edden
Doctor: Martyn Ellis
Ensemble: Derek Elroy
Lloyd Boateng: Trevor Laird
Pauline Clench: Claire Lams

Με την ευκαιρία του εορτασμού της επετειακής 10 ης χρονιάς μεταδόσεων, το “NT Live” αναβιώνει τις μεγαλειώδεις παραστάσεις από τα θέατρα του West End που ξεχώρισαν τα τελευταία 10 χρόνια και θα τις προβάλλει κατά την διάρκεια του 2020 σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου βρίσκεται ανάμεσα στους χώρους Πολιτισμού που φιλοξενούν τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας.

Trailer :

Διάρκεια: 160 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 10 € Γενική είσοδος

Κρατήσεις εισιτηρίων: Τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο: 26410 – 21158 & 46452 από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου τις ημέρες των παραστάσεων από τις 20.00 – 21.00
Τηλ. Ταμείου: 26410-56135 (ώρες ταμείου)

Αφήστε μια απάντηση