Νέα

«Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ»ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ

To έργο  «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελάριου, συμπαραγωγή του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική  Διοίκηση  Ακαρνανίας, θα φιλοξενηθεί  την Δευτέρα  14  Οκτωβρίου  2019 και ώρα  8.30 μ.μ. στο  θέατρο  «ROYALPATRAS» (Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα).

Η παράσταση θα δοθεί  ύστερα από πρόσκληση της Γενικής  Περιφερειακής  Αστυνομικής  Διεύθυνσης  Δυτικής  Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ένωση  Αστυνομικών  Υπαλλήλων  Αχαΐας, την Ένωση  Αξιωματικών  Ελληνικής  Αστυνομίας  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας  και την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», με την ίδια την παράσταση, θα συμμετάσχει στο  9ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ  Ερασιτεχνικού Θεάτρου  Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί  από τις 19 έως  26 Οκτωβρίου 2019. Η σκηνοθεσία είναι της  Γιούλης  Μαρούση.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

Ο Θόδωρος έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο από την Πάτρα, τον Λευτεράκη. Τον χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να ξεφεύγει από τη γυναίκα του Φωφώ. Μια μέρα, όμως, εμφανίζεται στην πόρτα του ο Λευτεράκης με σάρκα και οστά…

Σκηνοθεσία – Διασκευή : Γιούλη Μαρούση

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρέας Ζαφείρης

Σκηνικά : Νίκος Βελτσίστας

Χορογραφία : Νίκος Θάνος

Κουστούμια : ΘεατροPolice

Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδάκης

Επιμέλεια Αφίσας : Αλεξάνδρα Κοντούλη

Μουσική Επιμέλεια : Γιούλη Μαρούση

Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη

Κομμώσεις: Έφη Μιλιώνη

Παίζουν με σειρά εμφάνισης :

ΦΩΦΩ: Μάγδα Σαρλαμη

ΘΟΔΩΡΟΣ: Γιάννης Χριστογίαννης

ΚΑΤΙΝΑ : Μαρία Ντελή

ΘΑΝΑΣΗΣ: Βασίλης Σβίγγος

ΕΛΕΝΗ: Αγγελική Χαλιμούδρα

ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ: Γιώργος Πιστίολας

ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ: ΘύμιοςΠαπαγρίβας

ΜΙΧΑΛΗΣ/ΓΙΑΤΡΟΣ: Θοδωρής Ρεβύθης

Χορεύουν: Βασίλης Σβίγγος, Ανδρέας Ζαφείρης, ΘύμιοςΠαπαγρίβας