Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες, σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Αγρινίου. Η ηλεκτρονική μας σελίδα δημιουργήθηκε για να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία μαζί σας, άμεση πληροφόρηση για θέματα που αφορούν το Δη.Πε.Θε, παραστάσεις και εκδηλώσεις.
Το Θέατρό μας αποτελεί σημαντική κοιτίδα πολιτισμού για την περιοχή μας και σημείο αναφοράς για πλήθος εκδηλώσεων ευρύτερου πολιτιστικού περιεχομένου. Έχει επιδείξει πλούσια δραστηριότητα και διαρκή, αδιάλειπτη προσπάθεια για ποιοτική προσφορά στην πολιτιστική πραγματικότητα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στη μακρά πορεία του παρουσίασε αξιόλογα έργα και συνέβαλε στην πολιτιστική ανάπτυξη και θεατρική παιδεία της τοπικής κοινωνίας αλλά και της περιφέρειας γενικότερα.

Το Δη.Πε.Θε.Αγρινίου, θα συνεχίσει να προσφέρει μέσω όλων των παραγωγών του, το καλύτερο δυνατό ποιοτικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που θα αγγίζει τους θεατές και την κοινωνία.
Το θέατρο είναι το «σημείο» όπου η πνευματική δημιουργία και ο πολιτισμός γίνονται σύμμαχοι κοινής έκφρασης και διαπαιδαγώγησης, μεταφέροντας παράλληλα πολλά διαχρονικά μηνύματα στην κοινωνία. Η αλληλεπίδραση μεταξύ σκηνής και κοινού είναι πάντα μοναδική, ανεπανάληπτη, γεμάτη από αισθήματα που μπορεί μία παράσταση να προκαλέσει στο θεατή.

Καλή περιήγηση!
Η Πρόεδρος
Μαρία Παπαγεωργίου